J. Grau
Català   |    Castellano

El Celler del Pernil  |  J. Grau  |  La botiga  |  Visita virtual  |  L'obrador


El nostre obrador és un exemple clar de la idea d’innovació més tradició que ens caracteritza.

Seguint sempre els mètodes artesanals, que han caracteritzat durant segles l'elaboració dels productes més autèntics, utilitzem les últimes tecnologies en maquinària per tal d'aconseguir la màxima excel·lència tant en el procés com, el que és més important, en el producte final.

Un sistema robòtic controla totes les variables del procés d'elaboració dels nostres embotits, per optimitzar energia i aconseguir la màxima qualitat. Només un control exhaustiu i una exigència elevada en tot el cicle pot garantir un bon resultat, reflectit en uns bons aliments.

Tot i això, és la mà experta del nostre artesà la que determina el gust exquisit dels nostres embotits.

Fuets, botifarres, llonganisses, bull blanc i negre, patés de campagne, xoriços, bacons... Productes frescos, cuits, curats i/o cuinats. Res no s’escapa de la saviesa i l’ampli coneixement de l’artesà J.Grau.

Sabies que...

Un sistem robòtic controla el procés d'el·laboració dels productes al nostre obrador?

Innovant aconseguim que el nivell d'excelència del producte sigui encara més alt.

Innovació i qualitat.

Inici  |  El Celler del Pernil  |  Productes  |  Serveis per empreses  |  Ets artesà?  |  Contacte
© 2010 - 2011 El Celler del Pernil. Tots els drets reservats.